O nama

Oshadhi eterična ulja biljna ulja hidrolati aromaterapija prirodna kozmetikaU našoj ponudi imamo imamo oko dvjesto različitih proizvoda: kemotipiziranih eteričnih ulja pretežno organskog uzgoja, hladno prešanih i nerafiniranih biljnih ulja, hidrolata koji ne sadrže alkohol niti bilo kakve konzervanse, sinergije eteričnih ulja, te difuzere i prirodnu kozmetiku.

Naša eterična ulja su bez premca na tržištu: osim što zadovoljavaju sve kriterije kvalitete (kemijska i botanička preciznost), naša ulja nose i jedinstven energetski pečat.

Premda je dr. Hozzelu, vlasniku i osnivaču Ayusa, prioritet kvaliteta i odgovarajući kemijski sastav eteričnih ulja, njemu je kao učitelju transcendentalne meditacije i praktičaru Ayurvede izrazito vrlo važan i energetski aspekt eteričnih ulja. Iz tog razloga, u Ayusovom skladištu eteričnim uljima se pušta meditativna glazba jer se vjeruje da ona nisu samo puka mješavina kemijski sastavnica, već da sadrže određenu energiju koju treba podržati. Isto tako, sva Oshadhi ulja se pune ručno, kako elektromagnetsko zračenje uređaja za punjenje ne bi uništilo njihova suptilna svojstva.

Osjetite energiju naših ulja!


Ayus GmbH - Oshadhi

Dr. Malte Hozzel, osnivač tvrtke Ayus, bavi se aromaterapijom od 1971. godine. Tijekom godina uspostavio je kontakt s proizvođačima i stručnjacima u aromatologiji u cijelom svijetu. Na svojim putovanjima se upoznao s mnogim područjima poznatima po bogatstvu ljekovitim biljkama. To mu je omogućilo razvoj odabrane kolekcije eteričnih ulja koja zadovoljava njegove zahtjeve najviše kvalitete.

Dr. Malte Hozzel osnovao je Ayus GmbH sa svojom Oshadhi trgovačkom markom 1990. godine, sa svojom suprugom Véronique.

Ova linija posebno čistih i prirodnih eteričnih ulja koriste stručnjaci diljem cijelog svijeta.
Ayusova filozofija se vodi kriterijem čistoće, prirodnosti, jednostavnosti i sreće.

Terra Organica d.o.o.
Antuna Bauera 16

mail: info@oshadhi.hr
OIB: 25658183380

IBAN (1): HR4725000091101439743
IBAN (2): HR6123600001102251400


Tvrtka je upisana u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem Tt-11/11263-2. Temeljni kapital u iznosu od 20.000,00 kn uplaćen je u cijelosti. Odgovorna osoba: Nikolina Karin, direktorica