Načini i troškovi dostave

ISPORUKA DOSTAVNOM SLUŽBOM I TROŠKOVI

Naručene artikle šaljemo dostavnom službom (GLS) kao paket u roku od 15 radnih dana od dana primitka narudžbe odnosno uplate (najčešće i ranije). Iznimno, uslijed rasprodanosti pojedinog artikla, nepredviđenih okolnosti, te eventualnog kašnjenja s isporukom naših principala, moguće je da isporuka traje nešto dulje od navedenog roka, o čemu ćete biti obaviješteni putem e-maila.

Troškove slanja i pakiranja snosi kupac, osim za narudžbe vrijednosti iznad 300,00 kn. Troškovi slanja iznose:

  • 0,00 kn (besplatno) za narudžbe iznad 300,00 kn vrijednosti
  • 29,00 kn za narudžbe ispod 300,00 kn vrijednosti

Kupac može izabrati dostavu GLS sa uključenom opcijom poziva 1 sat prije dostave, što povećava cijenu dostave za 4,00 kn (neovisno o tome da li se dostava naplaćuje ili ne).

Kupac će nakon predaje paketa izabranoj dostavnoj službi na e-mail primiti broj paketa i link za praćenje pošiljke. Nažalost nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

Ukoliko kupac nije na adresi dostave prilikom pokušaja dostave, dostavna služba će ostaviti obavijest s brojem pošiljke i uputama za daljnje korake. Ove obavijesti se nalaze i online na linku za praćenje pošiljke.

U naselja u koja nije moguća dostava dostavnom službom, narudžbe dostavljamo poštom. 

Dostava se uobičajeno vrši radnim danom od 08:00-16:00.

Dostava se vrši samo unutar Hrvatske.