Aromaterapija

Čajevac (Melaleuca alternifolia) - dr. Malte Hozzel

Listovi ovog nisko rastućeg drveta koje raste u vlažnim predjelima istočne Australije bili su dio narodne medicine Aboridžina od pamtivijeka. Eterično ulje koje se počelo destilirati tek dvadesetih godina prošlog stoljeća je od tada postalo jedno od najviše istraženih i najbolje dokumentiranih eteričnih ulja širom svijeta.

Čajevac je nevjerojatno raznovrstan prirodan antibiotik sa snažnim djelovanjem protiv virusa, bakterija i gljivica. Jačanjem imuniteta u tijelu doprinosi neutralizaciji štetnih patogena bez nuspojava i gradi otpornost koja dugo traje.
Čajevac se ne koristi samo za probleme koje uključuju infekcije grla, desni, usta, zuba, povišenu temperaturu, prehladu, gripu, sinusitis, otitis, bronhitis, cistitis, vaginitis, kandidu itd., nego i kao protuupalno sredstvo, te tonik za srce i živčani sustav.

Poboljšava cirkulaciju vlasišta za bolji rast kose i pomaže kod opekotina, žuljeva, ugriza i uboda insekata, herpesa i inficiranih rana.

Njegova čudesno pozitivna i samostalna energija jača srce i um, te predstavlja „obranu“. Kao takva, pomaže ljudskom rodu kod bolesti na prvoj liniji neuro-imonologije.

Štit nepobjedivosti za borce modernih vremena.

16.09.2009., Dr. Malte Hozzel